Inspiratie voor ondernemers

Hoe zorg je ervoor dat je meer verdient met jouw bedrijf? In onze blogs graven wij diep in de wereld van brandingwebdesignonline marketing en storytelling zodat jij ermee aan de slag kan.

WordPress-hosting Antwerpen

WordPress-hosting: een stevige basis

Jouw website heeft zijn plek nodig op het internet. Die plek heet ‘hosting’. Voor WordPress-websites is speciale WordPress-hosting aan te raden.
Zoekmachinemarketing Antwerpen

Leer in 5 minuten de basics van zoekmachinemarketing

Hoger in Google komen met je bedrijfswebsite is te vergelijken met het veroveren van het hart van je geliefde: het gebeurt nooit zomaar vanzelf.
WordPress-website als CRM-toepassing

De geheime liefde tussen WordPress-websites en CRM-toepassingen

Laat mij vertellen over de geheime liefde tussen WordPress-websites en CRM-toepassingen. Want wat blijkt? Die twee zaken zijn perfect te combineren.
Webshop WordPress-website

E-commerce-honger? Maak een webshop met WordPress!

Je wil een webshop integreren in je website. Of je wil zo’n website bouwen met je webshop er meteen in. Zo combineer je alles op één plek: je integreert je webwinkel op een organische manier in je website. Een e-commercewebsite bouwen met WordPress is mogelijk.
Facebook-advertenties

Facebook-adverteerders opgelet: je advertenties zijn in gevaar!

Adverteert jouw bedrijf op Facebook? Blijf dan lezen, want ik ga je informatie geven die jouw bedrijf duizenden euro’s kan besparen. Nee, dat is geen goedkoop clickbait-trucje; dat is écht zo.
Voordelen adverteren Google Ads

De 5 grote voordelen van adverteren in Google

5 voordelen van Google Ads. Niets meer en niets minder.
WooCommerce webshop Antwerpen

22% van de 1 miljoen populairste webshops ter wereld gebruikt WooCommerce

Ik bouw WooCommerce-webshops. Ik hou van WooCommerce. En weet je wat? Ik ben lang niet de enige die WooCommerce een warm hart toedraagt.
Beste websites gratis stockfoto's

10 beste websites waar je gratis stockfoto’s kan downloaden

Het is tijd om het kaf van het koren te scheiden. Ik geef je (in willekeurige volgorde) de 10 beste websites voor gratis stockfoto's.
iOS 14-update Facebook-advertenties

Opgelet: de iOS 14-update heeft invloed op jouw Facebook-advertenties

Opgelet, Facebook-adverteerders! De nieuwe iOS 14-update van Apple zal invloed hebben op jouw Facebook-advertenties. Bereid je daarom voor.
Motionmill team

(B)logboek 2020

Ik vroeg mijn collega's wat voor hen de belangrijkste online ontwikkelingen van 2020 waren. De antwoorden verrasten mij, als ik eerlijk ben.
Google Ads updates

Belangrijk nieuws voor Google-adverteerders die geen geld over de balk willen gooien

Adverteer je in Google Ads? Er zijn recente ontwikkelingen waarmee je rekening moet houden. Doe je dat niet, dan is er de kans dat je geld over de balk smijt.
Instagram Guides handleiding

Zet jij de Instagram Guide al in voor jouw bedrijf?

Wat zijn de Instagram Guides? En wat kan je er allemaal mee doen als bedrijf? Deze prangende vragen worden voor eens en altijd beantwoord.