360° online bureau in Antwerpen

Ons communicatiebureau in Antwerpen bestaat al sinds het jaar 2000. Dat is best wel lang. Misschien zijn we daarom zo slim geworden?
Hoe dan ook, leer ons kennen. Lees hieronder ons verhaal. En scrol nog iets verder om onze lieve gezichten te bekijken. 

Wat je over ons moet weten…

  • Wij bieden alleen een dienst aan wanneer we weten dat we het kunnen. Bluffen hoort thuis in het casino, niet in een online bureau.
  • Wij zijn over de jaren langzaam gegroeid. Van een tweekoppige zaak die alleen webdesign aanbood transformeerden we in een 360°-team dat thuis is in vrijwel alle online disciplines.
  • Op vlak van brandingWordPress webdesignonline marketing en storytelling zijn we uitgegroeid tot experts.
  • Het is een bewuste keuze van ons om met WordPress te werken. Geen ander open source CMS is zo gebruiksvriendelijk als WordPress. Het laat je toe om je website zelf up-to-date te houden.

Er waren eens twee mannen

Lang voor Motionmill het leven zag, werkte oprichter Mark voor evenementenbedrijf Abbit en bij reclamebureaus in Gent en Brussel. Dirk, tegenwoordig mede-eigenaar van Motionmill, werkte als freelance copywriter. Bovendien is hij bedenker van spellen: hij is de grondlegger van onder andere Crozzbi, een meertalige kruiswoordpuzzel. Doordat Dirk teksten leverde voor het reclamebureau waar Mark werkte, kwamen de twee met elkaar in contact.

Rond die tijd dook er een nieuw, spannend fenomeen op in het dagelijks leven: het internet.

Mark Tollenaere

Bedrijfsstrategist / zaakvoerder

Mark heeft een missie: de klanten van Motionmill helpen om meer te verkopen. Met die insteek heeft hij Motionmill opgericht.

Lees meer over Mark » 

Dirk Verbeeck

Dirk Verbeeck

SEO/DNS-expert / zaakvoerder

Als managing partner is Dirk één van de stuwende krachten achter Motionmill. Hij is een pro in copywriting, SEO en DNS-zaken.

Lees meer over Dirk »

Internet-pioniers in België

De opkomst van het internet zette Mark en Dirk aan het denken, want het wereldwijde web leek eindeloze kansen te gaan bieden. Het tweetal begon zich toe te leggen op het bouwen van websites en het schrijven van content. Rond de millenniumwisseling ontstond Motionmill. Aanvankelijk werkten ze met een zelfgebouwd CMS. Het was een leerzame periode; men moest nog ontdekken hoe het internet werkte! Inmiddels is het home made CMS ingeruild voor WordPress. En ook zijn de heren niet meer alleen: een team van knappe koppen omringt hen.

De breinen waaruit alle wijsheid voortkomt

Jennifer Schleber

Creatief directeur / partner

Jenn heeft 13 jaar ervaring met front-end webdesign en offline branding. Ze kwam bij Motionmill als rookie en is inmiddels onze meest ervaren ontwerper.

Lees meer over Jennifer »

Unieke kansen voor medewerkers

Motionmill-kopmannen Mark en Dirk kijken vandaag de dag soms met een gevoel van schrik en verwondering in de spiegel. Waar komt die rimpel vandaan? Waarom zit er daar ineens een grijze haar?

Het besef dat hun jeugdigheid niet voor eeuwig is, heeft hen gemotiveerd om hun medewerkers unieke kansen te bieden. Motionmillers die dat willen, kunnen partner worden in het bedrijf.

Onze Jennifer is de eerste die deze prachtige opportiniteit heeft gegrepen. Daarom mag zij zich sinds 2020 mede-eigenares van het illustere internetbedrijf Motionmill noemen.

Wetend dat de toekomst in goede handen is, kijken Mark en Dirk tegenwoordig met een gerust hart in de spiegel.

Chiele Thora

Online marketeer

Deze online marketeer kwam bij ons met de ambitie om zichzelf én onze klanten te laten groeien. Welkom, Chiele!

Lees meer over Chiele »

Vincent Alblas

Digital content marketeer

Vincent is een Nederlandse-Belgische copywriter met een passie voor taal en een fascinatie voor marketing.

Lees meer over Vincent »

Hannelore Hauquier

Programmeur

Hannelore heeft een brein dat werkt in computercode. Wij vinden dat fijn, want dat maakt van haar een perfecte websitebouwer.

Lees meer over Hannelore »

Floor Van Hasselt

Floor Van Hasselt

Webdesigner

Floor maakt WordPress-websites, huisstijlen, brochures en al het andere wat ze uit haar Adobe XD-pen kan toveren.

Lees meer over Floor »

Communicatiebureau in Antwerpen

Zoek je een communicatiebureau in Antwerpen? Motionmill is er voor jou. Wij zorgen voor een sterke integratie van strategie, WordPress-webdesign, online marketing en storytelling. Als je ons belt, krijg je direct iemand aan de lijn.